tirsdag den 9. juli 2013

Legeplads

Vi har ferie og i de to første uger er vi hjemme alle fem. Det er dejligt, men også en udfordring for os alle sammen. Med tre piger på henholdsvis 5 1/2, 3 og 20 mdr går bølgerne højt. De to store kommer meget let op at toppes og det er ret hårdt at skulle mægle hele tiden. Johanna, som er de yngste, rykker helt vildt i disse dage og får så meget sprog. Hun lærer nye ord hver dag og der går ikke længe inden hun er i gang med  små sætninger. 
I sidste uge var vi på legeplads i nærheden af vores hjem og der havde vi nogel dejlige og fredelige timer ;o)





















Sidste børnehavedag for Karla

For et par uger siden nu, var vi til sommerfest i pigernes børnehave. Dagen var ekstra speciel for Karla da det var hendes sidste dag i børnehave....ÆGTE! (et udtryk som hun ynder at bruge, når det virkelig er rigtigt, det hun siger) Denne steinerbørnehave i Lejre er  den 2. steiner børnehave som Karla og Trille har gået i. Hér er det kun de børn der skal videre i skole, som får blomsterkrans på. De er virkelig flotte og meget store. 
Vi havde alle en skøn dag med masser af byger, sol under grillseancen, xylofonspil og børnelatter (-nå ja, og gråd). Selvom Karla ser lidt beklemt ud på alle billeder, havde hun altså en god dag.